Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

4 Ağustos 2013 Pazar

Ofis Tipi Diş Beyazlatma

Nedir?

  Profesyonel klinik diş beyazlatma, günümüz dünyasında en popüler kozmetik diş işlemidir. Düşük dozda beyazlatma maddeleri içeren evde kullanılan beyazlatma sistemlerinin aksine klinikte yapılan beyazlatma (aynı zamanda bleaching, diş parlatma, profesyonel beyazlatma veya diş ağartma olarak bilinen) kıyasla daha yüksek konsantrasyonlarda olan beyazlatıcı jelin acısız bir şekilde kontrollü ve güvenli kullanımını sağlayan, dikkatlice denetlenen şartlar altında gerçekleştirilir ve anında görülebilir sonuçlar verir.


  Avantajlar
 
Ciddi sorununuzun işaretçisi çenenizde olan ağrı mı? Diğer diş beyazlatma işlemlerinden daha hızlı sonuçlar verir. En güvenli diş ağartma yöntemidir. Daha yoğun (önceki jeller gibi dişlerin içine sızmayan) peroksit jeller ve potasyum nitratla flüorür gibi hassasiyet gidericilerin kullanımı sayesinde diş ve diş eti hassasiyeti (ofis tipi beyazlatmanın önceden neden olduğu sorunlar) artık günümüzde daha kontrol edilebilirdir.
 
Dezavantajlar

  Ofis tipi beyazlatma, evde yapılabilen alternatiflere kıyasla daha pahalıdır. Yaş, kalıtım ve mevcut olan leke tipine bağlı olarak sonuçlar tahmin edilemez olabilir. Ofis tipi beyazlatma kalıcı bir çözüm değildir. Tedavinin gerçekleştirilmesi ardından kısa bir süre içerisinde dişlerde birikmekte olan lekeler geri döner. Birçok diş hekimi de bu nedenle diş üzerinde daha uzun süre tutulabilen, daha düşük yüzdeli beyazlatıcılarla evde yapılan bir bakım takibi önerir.

Kaynak : http://www.kristalkalp.com/ofis-tipi-dis-beyazlatma.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder